2048 Pokemon

Luaj lojën
Mbajtësit e pikëve
Scores
Rifillo
më i mirë
emër
Scores

Si të luani

Përdorni Çelësat e shigjetave Për të lëvizur pllakat. Kur preken dy pllaka me të njëjtin numër, ato Bashkohen në një!

Të kujtohet një përbindësh japonez i xhepit, Pokemon? Epo, 2048 Pokémon frymëzohet nga Pokemonët, dhe është një nga lojërat fantastike. Ju do të keni Charizard, Squirtle, Bulbasaur etj. në tjegulla, përpiquni të shkrini numrin më të lartë dhe të arrini deri në vitin 2048.


Leave a Comment:

Your email address will not be published.