Animacion 2048

Luaj lojën
Mbajtësit e pikëve
Scores
Rifillo
më i mirë
emër
Scores

Si të luani

Përdorni Çelësat e shigjetave Për të lëvizur pllakat. Kur preken dy pllaka me të njëjtin numër, ato Bashkohen në një!

2048 e mori botën nga stuhia kur doli për herë të parë, pas kësaj, shumë versione cool futur, 2048 lojë animuar është në mesin e tyre. Versioni i animuar 2048 ka fotografi të bukura të animuara që ju bëjnë kaq të relaksuar dhe të lumtur. Më pëlqen ky version; ngjyrat e saj të animacionit janë mahnitëse dhe elegante që qetësojnë shpirtin tonë.


Leave a Comment:

Your email address will not be published.