2048 Lamborghini

Luaj lojën
Mbajtësit e pikëve
Scores
Rifillo
më i mirë
emër
Scores

Si të luani

Përdorni Çelësat e shigjetave Për të lëvizur pllakat. Kur preken dy pllaka me të njëjtin numër, ato Bashkohen në një!

Kur bëhet fjalë për makinat me performancë të lartë dhe stil, Lamborghini gjithmonë vjen në krye. Le të gëzojnë growls e Lamborghini me 2048 Lojë Lamborghini. Është versioni Lamborghini i vitit 2048 që përmban lamborghini të klasit të lartë botëror. Fotografia ndryshon ndërsa merr shifra më të larta, shkrin një numër të ngjashëm dhe nxiton për të arritur 2048 në Lamborghini tuaj.


Leave a Comment:

Your email address will not be published.