Armët PUBG 2048

Luaj lojën
Mbajtësit e pikëve
Scores
Rifillo
më i mirë
emër
Scores

Si të luani

Përdorni Çelësat e shigjetave Për të lëvizur pllakat. Kur preken dy pllaka me të njëjtin numër, ato Bashkohen në një!

2048 PUBG Guns është loja më e mirë për të dashuruarit PUBG; Ju duhet të keni shumë të jashtëzakonshme për të fituar këtë betejë duke arritur 2048. Do të jeni dëshmitarë të disa prej armëve më të mira dhe më të famshme të PUBG-ut në këtë lojë. Pra, shijoni lëvizjen emocionuese dhe strategjike të lojës me një koleksion të shkëlqyer të armëve PUBG.


Leave a Comment:

Your email address will not be published.