2048 Doge

Luaj lojën
Mbajtësit e pikëve
Scores
Rifillo
më i mirë
emër
Scores

Si të luani

Përdorni Çelësat e shigjetave Për të lëvizur pllakat. Kur preken dy pllaka me të njëjtin numër, ato Bashkohen në një!

Të pëlqejnë qentë? Web games, Memes, and Comic sans? Po sikur t'i kesh të gjithë këta fansa në një vend? Nëse ti je personi që është i dashuruar me të gjitha këto, ne kemi një surprizë të këndshme për ty që vjen me argëtim të jashtëzakonshëm. Kjo është loja Doge e vitit 2048!! 2048 Doge është një version i ri dhe më popullor i lojës së famshme 2048. Tema dhe struktura e 2048 Doge saktësisht e njëjtë me 2048, e cila mund të luajë si një web-bazuar. Do të kesh dashuri me shikim të parë kur të shohësh dogën e bukur mbi tjegulla, Mund të duket konfuze, por më beso, me siguri do të argëtohesh. Gjithçka që ju duhet për të luajtur me strategji dhe ju mund të lehtë; Kjo Doge 2048 definitivisht do të fryjë mendjen tuaj me qentë e tij të adhurueshëm. Ju vetëm duhet të shtypni në ekranin me prekje të smartphone-it tuaj ose të shtypni çelësat e shigjetës së tastierës në kompjuterin tuaj për të lëvizur Doges, prapa dhe majtas & djathtas. Qëllimet tuaja të fundit janë të arrini në 2048 para se të mbaroni hapësirën në bord. Të gjitha ju duhet për të kombinuar të dy të njëjtën Doge, dhe ata do të bashkohen në një Doge ri. Pastaj përsëri kur bashkohet e njëjta doge, ata bëjnë një tjegull të re me tablo të ndryshme doge. Vazhdon deri sa të arrish në 2048 doge, dhe fiton, ose të gjitha pllakat bosh mbushen, ke ngecur dhe humbur. Ndërsa përparoni, kjo lojë Doge 2048 do të inkurajojë me fotografi të lezetshme të Doge, disa fraza tradicionale. Ajo është shumë addictive dhe mund të luajë si web-bazuar në laptop dhe në celular. Ndonjëherë pyes veten për njerëzit që nuk e zotërojnë qenin, pasi ka dobi të mëdha nga zotërimi i qenit. E pra, saktësisht e njëjta lojë 2048 Doge do të qetësojë shpirtin tuaj me fotografinë e saj mahnitëse të qenve. Qentë u treguan gjithmonë miqtë tanë më të mirë dhe na ndihmuan në cilësinë e jetës. Ata të mbajnë më aktiv dhe të shëndetshëm. Më shpesh kalojmë shumë kohë para një laptopi ose duke shfletuar smartphone që shkaktojnë dhimbje koke dhe parehati në sy, kështu që na duhet diçka që na bën të lumtur dhe të relaksohemi. E pra, çfarë mund të jetë më relaksuese se sa duke luajtur një lojë argëtuese me doge bukur? Po, mund të na qetësojë mendjen dhe do të ketë pasoja shumë pozitive në trupin tonë të përgjithshëm. Have fun me këtë lojë jashtëzakonisht addictive dhe fantastike me kaq shumë doges mahnitshme!


Leave a Comment:

Your email address will not be published.