Makinat e vitit 2048

Luaj lojën
Mbajtësit e pikëve
Scores
Rifillo
më i mirë
emër
Scores

Si të luani

Përdorni Çelësat e shigjetave Për të lëvizur pllakat. Kur preken dy pllaka me të njëjtin numër, ato Bashkohen në një!

2048 Cars lojë ka një koleksion të madh të makinave të mahnitshme, të përpiqet për të kombinuar numra të ngjashëm ose makina për të dyfishuar numrin e tjegullave tuaja dhe të arrijnë në 2048. Do të jeni dëshmitarë të disa prej makinave më të mira në këtë version të vitit 2048. Versioni i makinës 2048 ka shumë vlerësim nga fëmijët; atyre u pëlqen të lidhen para celularit ose laptopit dhe të shohin makinat e ëndrrave të tyre.


Leave a Comment:

Your email address will not be published.