2048 Mcdonalds

Luaj lojën
Mbajtësit e pikëve
Scores
Rifillo
më i mirë
emër
Scores

Si të luani

Përdorni Çelësat e shigjetave Për të lëvizur pllakat. Kur preken dy pllaka me të njëjtin numër, ato Bashkohen në një!

Qoftë koha e saj e drekës, darkës apo sezonit të festave, 2048 Macdonald do t'ju shërbejë gjithmonë me ushqim të shijshëm; Loja Macdonald 2048 ka kaq shumë vakte në bordin e saj që do t'ju bëjë më ushqim. Hack i kësaj loje është, përputhen me dy numra identikë ose hamburgera të ngjashëm dhe rritni numrin tuaj deri sa të arrini në 2048.


Leave a Comment:

Your email address will not be published.