2048 Këlyshë

Luaj lojën
Mbajtësit e pikëve
Scores
Rifillo
më i mirë
emër
Scores

Si të luani

Përdorni Çelësat e shigjetave Për të lëvizur pllakat. Kur preken dy pllaka me të njëjtin numër, ato Bashkohen në një!

I dua qentë, kam dy këlyshë të bukur dhe i marr kudo. 2048 Puppies është versioni më i mirë i vitit 2048 me kaq shumë këlyshë të lezetshëm. Edhe pse 2048 është një lojë shumë strategjike, kur ju luani versionin e këtij qenushi, kjo ju bën të ndiheni shumë të relaksuar për shkak të fotografive të adhurueshme të qenushëve në tjegulla. Gëzojnë emocionuese dhe më addictive 2048 Puppies lojë me këlyshë më të bukur dhe të lezetshëm. Kombinoni të njëjtat numra ose këlyshë të ngjashëm dhe përpiquni të arrini në vitin 2048.


Leave a Comment:

Your email address will not be published.