2048 5×5

Luaj lojën
Mbajtësit e pikëve
Scores
Rifillo
më i mirë
emër
Scores

Si të luani

Përdorni Çelësat e shigjetave Për të lëvizur pllakat. Kur preken dy pllaka me të njëjtin numër, ato Bashkohen në një!

2048 5x5 është një version i ri i lojës më popullore 2048; është një lojë puzzle e bazuar në një lojtar të vetëm që mund të luajë si në celular, ashtu edhe në laptop. Kjo 2048 5x5 është shumë e ngjashme me Tres ku ju përputhen tre, dhe në këtë lojë, ju do të përputhet me tjegullat që përmbajnë një numër të ngjashëm. Baza e temës është e njëjtë me vitin 2048, por kjo vjen si 5x5, ajo ka pesë rreshta dhe pesë kolona. Qëllimi është që të përputhen të gjitha tjegullat e ngjashme, të cilat do të përmbledhin dhe të bëjnë tjegulla të reja deri sa të arrini në 2048 para se të mbaroni hapësirën në bordin e lojës. Ju do të keni një tabelë 5x5 në këtë lojë, që do të thotë se ju mund të luani rreth e rrotull në bordin e madh dhe të keni më shumë shanse për të arritur tjegullën që përmban 2048. Si ju filloni 2048 5x5 lojë për herë të parë, ju patjetër do të merrni hooked dhe do të etur për të arritur 2048 sa më shpejt të jetë e mundur; pa dyshim, është shumë e varur.


Leave a Comment:

Your email address will not be published.