Njëbrirëshi 2048

Luaj lojën
Mbajtësit e pikëve
Scores
Rifillo
më i mirë
emër
Scores

Si të luani

Përdorni Çelësat e shigjetave Për të lëvizur pllakat. Kur preken dy pllaka me të njëjtin numër, ato Bashkohen në një!

Kush nuk bie në dashuri me pikturën mistike dhe të bukur të njëbrirësh? 2048 Unicorns është versioni shumëngjyrësh i vitit 2048 që përmban portrete fantastike të Unicorn. Nëse ju jeni deri për të arritur 2048 sa më shpejt të jetë e mundur dhe nuk duan të shpërqendrojnë nga loja, atëherë ky 2048 Version Unicorns është më e mira për ju me një koleksion të madh të pikturës më të bukur Unicorns. Qëllimi juaj përfundimtar në këtë lojë është të shkrihen dy kafshë të ngjashme për të marrë një tjegull njëbrirëshi.


Leave a Comment:

Your email address will not be published.