2048 Zhbën

Luaj lojën
Mbajtësit e pikëve
Scores
Rifillo
më i mirë
emër
Scores

Si të luani

Përdorni Çelësat e shigjetave Për të lëvizur pllakat. Kur preken dy pllaka me të njëjtin numër, ato Bashkohen në një!

2048 Undo është versioni i avancuar i lojës popullore 2048. 2048 Undo është super i ngazëllyer, zbavitës dhe shumë addictive lojë. Mund të luash si në celular, ashtu edhe në laptop. Argëtohuni me këtë version fantastik dhe të fundit të lojës së vitit 2048. 2048 Undo është lojë emocionuese strategjike; ju duhet të përputhen me tjegulla duke pasur numra të ngjashëm në bord deri sa të arrini në 2048 për të fituar ose jashtë hapësirës dhe humbur lojën. Është një lojë online shumë addictive; sapo të fillosh, do të jesh i lidhur para një laptopi ose ekrani të lëvizshëm.


Leave a Comment:

Your email address will not be published.