2048 3×3

Luaj lojën
Mbajtësit e pikëve
Scores
Rifillo
më i mirë
emër
Scores

Si të luani

Përdorni Çelësat e shigjetave Për të lëvizur pllakat. Kur preken dy pllaka me të njëjtin numër, ato Bashkohen në një!

2048 3x3 është versioni i avancuar dhe pak i vështirë i të famshmit 2048. Kjo është loja më fantastike që kam luajtur ndonjëherë dhe ofron shumë entuziazëm dhe dëfrim. 2048 3x3 lojë është e bazuar në web por mund të luhet në smartphone. Tema e këtij 2048 3x3 është saktësisht e njëjtë me origjinalin 2048; ndryshimi i vetëm është se vjen me tre rreshta dhe tre kolona. Hidhini pllakat para dhe majtas dhe djathtas në tabelën e lojës. Në fillim, një tjegull e rastësishme do të shfaqet dhe do të ketë një numër "2" në të, dhe sapo të filloni të lëvizni, atëherë ju do të merrni rastësisht;2 ose '4's tjegulla. Kur kombinoni dy tjegulla me numra të njëjtë, të dyja bashkohen në një tjegull, dhe numri bëhet përmbledhja e dy tjegullat e fundit. Përpiqu të arrish në 2048 sa më shpejt që të jetë e mundur përpara se bordi të jetë plot. 2048 3x3 duket të jetë pak më e vështirë se versioni origjinal sepse nuk ka shumë hapësirë në bordin e lojës, por në qoftë se ju luani me strategjinë e duhur dhe planifikoni përpara përpara swiping tiles, ju do të keni sukses.


Leave a Comment:

Your email address will not be published.