Pica 2048

Luaj lojën
Mbajtësit e pikëve
Scores
Rifillo
më i mirë
emër
Scores

Si të luani

Përdorni Çelësat e shigjetave Për të lëvizur pllakat. Kur preken dy pllaka me të njëjtin numër, ato Bashkohen në një!

Pica e konsideron gjuhën universale të dashurisë; është më shumë se ushqim i thjeshtë. I love Pizza, loja e re 2048 Pizza ju lejon të gëzojnë crispy dhe të freskët Pizza ndërsa ju të luajnë këtë lojë. Çfarë tjetër është më emocionuese se të bluash pllakat e Picave me piper dhe djathë në të? Loja fillon me një pjesë të vetme të Pizza, përmban 2 numra në të, ju duhet të shkriheni me një tjegull tjetër të ngjashme për të marrë shumën e këtyre dy tjegullave, e cila është 4 e kështu me radhë. Lëvizni çelësat e shigjetës së tastierës tuaj për të marrë këto tjegulla Të shijshme Pica flip atë dhe të shkrihet me një tjetër tjegull për të marrë një numër më të lartë dhe të përpiqen për të arritur 2048.


Leave a Comment:

Your email address will not be published.