SuperHeals 2048

Luaj lojën
Mbajtësit e pikëve
Scores
Rifillo
më i mirë
emër
Scores

Si të luani

Përdorni Çelësat e shigjetave Për të lëvizur pllakat. Kur preken dy pllaka me të njëjtin numër, ato Bashkohen në një!

Bashkohu me këpucë të ngjashme thembër në 2048 Superheel dhe të marrë një numër më të lartë, luaj me strategji, dhe ju do të merrni 2048. 2048 Super themb është loja perfekte për gratë, dhe vajzat, të cilët adhurojnë të kenë këpucët më të bukura dhe të shtrenjta në gardërobën e tyre. Eksploroni këpucët e bukura për gratë, ndërsa ju luani lojën.


Leave a Comment:

Your email address will not be published.