2048 Disney

Luaj lojën
Mbajtësit e pikëve
Scores
Rifillo
më i mirë
emër
Scores

Si të luani

Përdorni Çelësat e shigjetave Për të lëvizur pllakat. Kur preken dy pllaka me të njëjtin numër, ato Bashkohen në një!

Disney është vendi më i bukur dhe magjik në botë; Pa marrë parasysh moshën që i përket, ju do të bini në dashuri me Disney në fillim duke parë. Por fëmijët janë ata që argëtohen shumë pasi shohin Mikin, parqet e bukura dhe vendet plot gjallëri. Kjo është platforma e vetme ku ju do të eksploroni karakterin tuaj të preferuar të Disney ndërsa luani lojën Disney 2048.


Leave a Comment:

Your email address will not be published.