2048 Mario

Luaj lojën
Mbajtësit e pikëve
Scores
Rifillo
më i mirë
emër
Scores

Si të luani

Përdorni Çelësat e shigjetave Për të lëvizur pllakat. Kur preken dy pllaka me të njëjtin numër, ato Bashkohen në një!

Jam shumë i sigurt që ke luajtur edhe lojën Super Mario kur ishe fëmijë, apo jo? Ky karakter më popullor i Super Mario kapur botën e lojrave nga stuhia pas saj lëshuar për herë të parë. Mario konsiderohet si një nga personazhet më të njohura dhe më të dashura në lojëra. Shijoni botën e vështirë dhe magjepsëse të Marios me lojën Mario 2048. Nëse e doni hidrauliku më të famshëm në botë, Mario, shkoni për 2048 Mario. Përdorni çelësat tuaj të shigjetës së tastierës për të lëvizur tjegullat e Marios, kombinoni Mario të ngjashme për t'u bërë më i madh, deri sa të arrini në 2048.


Leave a Comment:

Your email address will not be published.