2048 Emojis

Luaj lojën
Mbajtësit e pikëve
Scores
Rifillo
më i mirë
emër
Scores

Si të luani

Përdorni Çelësat e shigjetave Për të lëvizur pllakat. Kur preken dy pllaka me të njëjtin numër, ato Bashkohen në një!

Ndihesh blu? Luaj botën më interesante 2048 Emojis lojë për argëtim përfundimtar. Kombinoni numrin e ngjashëm dhe emojit dhe përpiquni të arrini 2048 shpejt për t'u bërë kampion.


Leave a Comment:

Your email address will not be published.