2048 Marvel

Luaj lojën
Mbajtësit e pikëve
Scores
Rifillo
më i mirë
emër
Scores

Si të luani

Përdorni Çelësat e shigjetave Për të lëvizur pllakat. Kur preken dy pllaka me të njëjtin numër, ato Bashkohen në një!

2048 lojë fitoi popullaritet të madh që nga debutimi i parë dhe sot loja ka shumë versione të reja, 2048 Marvel është një prej tyre. 2048 Marvel është versioni i ri i vitit 2048; ajo ka të gjitha personazhet e famshme të preferuara Marvel në lojë. 2048 Marvel mori duartrokitje të rrufeshme nga fansat e Marvel. 2048 Marvel lojë ka kaq shumë karaktere imagjinare heroike të comics amerikane nga Marvel comics. Do të bëhesh pjesë e skuadrës së Kapiten Amerikës? A jeni të etur për të parë superheronjtë tuaj të preferuar imagjinar? Nëse po, dhe ju jeni një adhurues i serive imagjinare Marvel, më besoni, kjo lojë Marvel 2048 është argëtimi përfundimtar për ju. 2048 Marvel lojë ka të njëjtën strategji lojë si ju luajtur në 2048, bashkon dy tjegullat e ngjashme në bord, dhe të rritur numrat deri sa ju të arrini 2048. Kjo lojë me siguri do të qetësojë shpirtin tuaj duke swiping pllakat që kanë superhero tuaj të preferuar.


Leave a Comment:

Your email address will not be published.