Ushtria e vitit 2048

Luaj lojën
Mbajtësit e pikëve
Scores
Rifillo
më i mirë
emër
Scores

Si të luani

Përdorni Çelësat e shigjetave Për të lëvizur pllakat. Kur preken dy pllaka me të njëjtin numër, ato Bashkohen në një!

Bashkohu në fushën e vërtetë të betejës si kapiten i një ushtrie, edicioni i 2048 i Ushtrisë ofron ndjesinë fantastike të jetës së Ushtrisë. Mundohuni të arrini rangjet më të larta të Ushtrisë duke shkrirë kuti të ngjashme numrash dhe rritni numrat deri sa të arrini në vitin 2048.


Leave a Comment:

Your email address will not be published.