Krishtlindjet e vitit 2048

Luaj lojën
Mbajtësit e pikëve
Scores
Rifillo
më i mirë
emër
Scores

Si të luani

Përdorni Çelësat e shigjetave Për të lëvizur pllakat. Kur preken dy pllaka me të njëjtin numër, ato Bashkohen në një!

Krishtlindjet janë stina e dashurisë. Kush nuk do ta dojë borën, pemën e Krishtlindjeve, festat dhe kohën e këndshme me miqtë dhe familjen? Nëse doni të stimuloni ndjenjën e Krishtlindjeve, 2048 Lojë Krishtlindjesh është më e mira që ju marrin përsëri në stinën e dëborës me tjegullat e saj mahnitëse të shfletueshme. Pllakat e kësaj loje Krishtlindjesh të vitit 2048 kanë Drerin e Krishtlindjeve, Santa Klausin, Biskotat, pemën e Krishtlindjeve, dhe shumë më tepër.


Leave a Comment:

Your email address will not be published.