2048 Candy

Luaj lojën
Mbajtësit e pikëve
Scores
Rifillo
më i mirë
emër
Scores

Si të luani

Përdorni Çelësat e shigjetave Për të lëvizur pllakat. Kur preken dy pllaka me të njëjtin numër, ato Bashkohen në një!

Luaj më të mahnitshme 2048 Candy lojë online me pllaka karamele bukur. Bordi i kësaj ka një koleksion të madh lojrash me ëmbëlsira fantastike; mundohuni të kombinoni të njëjtin numër ose, ëmbëlsirat dhe avionin përpara përpara se të bëni një lëvizje të re.


Leave a Comment:

Your email address will not be published.