2048 8×8

Luaj lojën
Mbajtësit e pikëve
Scores
Rifillo
më i mirë
emër
Scores

Si të luani

Përdorni Çelësat e shigjetave Për të lëvizur pllakat. Kur preken dy pllaka me të njëjtin numër, ato Bashkohen në një!

Versioni standard i vitit 2048 ka një rrjet 4x4, i cili kërkon kaq shumë kohë për të arritur tjegullën e vitit 2048. Njerëzit kalojnë kaq shumë kohë dhe më së shumti u mbaron hapësira në bord para se të arrijnë në vitin 2048, gjë që ndonjëherë i bën përdoruesit kaq të mërzitur. Por mos u shqetësoni, këtu është zgjidhja më e mirë, një 2048 8x8, e cila vjen me 8 rreshta dhe 8 kolona dhe rrit mundësinë për të arritur 2048 pllaka shpejt. 2048 8x8 është shumë e lehtë për të luajtur, ofron shumë argëtim, ju duhet për të lëvizur tjegullat me çelësat shigjetë të tastierës tuaj. Ju do të pëlqeni dizajnin e saj minimalist, numrat ultra të qartë në tjegulla dhe ndërfaqen miqësore. Gjëja më e mirë që ju do të vlerësoni është kur tjegullat ndryshojnë numrat, ngjyrat gjithashtu ndryshojnë, gjë që e bën gameplay shumë të lehtë për t'u ndjekur. Ky version 2048x8 8 është shumë i thjeshtë për t'u luajtur; tema është e ngjashme me atë standarde; qëllimi është të arrijë në 2048. Duhet t'i rrëshqasësh pllakat në të katër drejtimet, prapa & përpara, ose majtas & djathtas. Nëse një tjegull e ngjashme kombinohet me një tjetër tjegull numrash të njëjtë, ajo shkrihet dhe numri dyfishohet. Pra dy 2 janë bërë 4 dhe dy 4 janë bërë 8 e kështu me radhë, vazhdoni të shkrini tjegullat derisa të arrini 2048 tjegulla para se të mbaroni hapësirën.