2048 Kali

Luaj lojën
Mbajtësit e pikëve
Scores
Rifillo
më i mirë
emër
Scores

Si të luani

Përdorni Çelësat e shigjetave Për të lëvizur pllakat. Kur preken dy pllaka me të njëjtin numër, ato Bashkohen në një!

Mirë se vini në mbretërinë e kuajve, 2048 lojë kuajsh ju ofrojnë argëtim dhe eksitim përfundimtar. Është versioni i kalit i lojës së famshme të vitit 2048; duhet të jesh shumë i zgjuar për të arritur në 2048. Kombinoni numrat e ngjashëm ose kuajt e njëjtë të pllakave në dërrasë dhe përpiquni të arrini në 2048 para se të mbaroni nga tjegullat.


Leave a Comment:

Your email address will not be published.