2048

Luaj lojën
Mbajtësit e pikëve
Scores
Rifillo
më i mirë
emër
Scores

Si të luani

Përdorni Çelësat e shigjetave Për të lëvizur pllakat. Kur preken dy pllaka me të njëjtin numër, ato Bashkohen në një!

Disa javë më parë, një mik i imi më dërgoi lidhjen e web-versionit të lojës Addictive 2048, duke thënë se unë duhet të arrijë 2048 në tjegulla para se të mbaroj hapësirë në tjegulla. Loja duket të jetë shumë e thjeshtë; më beso, m'u deshën vetëm 10 sekonda për të kuptuar temën e lojës, por ajo dhjetë sekonda ishte më e mjaftueshme për të më bërë të varur nga kjo lojë. Në këtë lojë të vitit 2048, gjithçka që ju duhet të bëni, vetëm të bëni një tuje me numra para dhe prapa dhe të kombinoni numra të ngjashëm. Kur ju kombinoni dy 2 tjegulla, ajo bën një 4, dhe kur dy 4 tjegulla kombinohen, ato bëjnë një 8, dhe kjo është kështu deri sa ju të arrini në 2048 para se të shter hapësirë në bordin e lojës, i cili është qëllimi juaj përfundimtar në këtë lojë. Kjo lojë e vitit 2048 mori përsipër internetin nga stuhia pas debutimit të saj dhe shpejt u bë një nga lojërat më addictive. Një zhvillues 19-vjeçar, Wunderkind Gabriel Cirulli mori brohoritje për bërjen e një loje kaq të thjeshtë dhe fantastike. Ju do të jeni të dashuruar për herë të parë ndërsa luani këtë lojë të vitit 2048 sepse 2048 është i qetë dhe i qartë. Është shumë e ngjashme me lojën e famshme "Threes" por më e pastër, minimale, dhe dizajn më i bukur.


Leave a Comment:

Your email address will not be published.