2048 Futboll

Luaj lojën
Mbajtësit e pikëve
Scores
Rifillo
më i mirë
emër
Scores

Si të luani

Përdorni Çelësat e shigjetave Për të lëvizur pllakat. Kur preken dy pllaka me të njëjtin numër, ato Bashkohen në një!

Nëse ju jeni një mbështetës i NFL, FIFA, UEFA, ose EFL leagues, ju mund të keni shumë argëtim duke luajtur këtë lojë 2048. Në këtë lojë, tjegullat kanë një art të bukur futbolli. Është versioni i ri por i buzëqeshur i të famshmit 2048. Pasi të filloni lojën, do të lidheni me ekranin për shkak të grafikëve të saj të bukur. Kombinoni pllakat e ngjashme të futbollit dhe përpiquni të arrini shifrat e vitit 2048 sa më shpejt të jetë e mundur dhe të bëheni kampion.


Leave a Comment:

Your email address will not be published.