Ylberi 2048

Luaj lojën
Mbajtësit e pikëve
Scores
Rifillo
më i mirë
emër
Scores

Si të luani

Përdorni Çelësat e shigjetave Për të lëvizur pllakat. Kur preken dy pllaka me të njëjtin numër, ato Bashkohen në një!

A të pëlqen ylberi shumëngjyrësh? Të pëlqejnë ngjyrat? Nëse përgjigja jote është po, kemi një lojë shumë fantastike për ty. Është ylberi i vitit 2048! 2048 ylberi është versioni ylber i të famshmit 2048, i cili ka pushtuar botën si një lojë më tërheqëse dhe addictive. Ky version ylber i vitit 2048 është në dispozicion në formën e tij më të pastër me të gjitha ngjyrat e ylberit. Të gjitha ju duhet për të drejtuar pllakat në të katër drejtimet. Nëse dy tjegulla ngjyrash të buzëqeshjes bashkohen, ajo bëhet e dyfishtë dhe kthehet në një ngjyrë të re. Dy '2's kombinojnë bëhet '4', dhe dy 4 tjegulla bëhen 8, e kështu me radhë. Loja e ylberit 2048 ka shumë ngjyra argëtuese dhe mahnitëse. Siç e dimë se ngjyrat kanë një efekt të madh dhe mund të na kthejnë humorin, kjo është arsyeja pse, kur sheh ylberin, frymëzohesh, gëzohesh dhe ndihesh kaq i veçantë. 2048 ylberi është një lojë shumë strategjike që ofron argëtim të madh me ngjyrat e tij fantastike të ylberit. Qëllimi juaj përfundimtar është të arrini vitin 2048 sa më shpejt të jetë e mundur para se të mbaroni hapësirën në bordin e lojës.


Leave a Comment:

Your email address will not be published.