2048 3х3

Играј Игра
Носители на оценки
Резултати
Рестарт
Најдобро
Име
Резултати

Како да играш

Користете ги вашите Стрелките на тастатурата За да ги преместите плочките. Кога две плочки со ист број се допираат, тие Се спојуваат во една!

2048 3x3 е напредната и малку тврда верзија на познатата 2048 година. Тоа е најфантастична игра која некогаш сум ја играл и нуди голема возбуда и забава. 2048 3x3 игра е веб-базирана, но може да се игра на паметниот телефон. Темата на оваа 2048 3x3 е сосема иста како оригиналната 2048 година; Единствената разлика е што доаѓа со три реда и три колони. Протегајте ги плочките назад и лево ... десно на игралната табла. На почетокот, една случајна плочки ќе се појави и ќе има "2" број на него, и кога ќе почнете да се движите, тогаш ќе добиете случајно;2's или '4's плочки. Кога комбинирате две плочки со исти броеви, двете се спојуваат во една плочки, а бројот станува збир од последните две плочки. Обидете се да стигнете до 2048 година што е можно побрзо пред да биде полна таблата. 2048 3x3 се чини дека е малку потешко од оригиналната верзија бидејќи нема многу простор на игралната табла, но ако играте со соодветна стратегија и планирате пред да ги исфрлите плочките, ќе успеете.


Leave a Comment:

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.