2048 Чевли

Играј Игра
Носители на оценки
Резултати
Рестарт
Најдобро
Име
Резултати

Како да играш

Користете ги вашите Стрелките на тастатурата За да ги преместите плочките. Кога две плочки со ист број се допираат, тие Се спојуваат во една!

Мажите сакаат да бидат поконцентрирани на својот изглед за да изгледаат попристојно и помодно отколку да се одморат. Ако сакате и чевли, оваа игра 2048 чевли е за вас!! Има прекрасна колекција од чевли од највисоката класа во светот. Можеш да си играш со твоите омилени парови чевли. Треба да ги протнете плочките и да комбинирате сличен пар чевли за да стигнете до вашиот резултат до 2048 година.


Leave a Comment:

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.