2048 Марио

Играј Игра
Носители на оценки
Резултати
Рестарт
Најдобро
Име
Резултати

Како да играш

Користете ги вашите Стрелките на тастатурата За да ги преместите плочките. Кога две плочки со ист број се допираат, тие Се спојуваат во една!

Прилично сум сигурен дека си ја играл и супер марио играта кога беше дете, нели? Овој најпопуларен лик на Супер Марио го освоил светот на игрите со бура откако за прв пат го издал. Марио се смета за еден од најпопуларните и најљубезните ликови во игрите. Уживајте во предизвикувачкиот и фасцинантен свет на Марио со 2048 Марио игра. Ако го сакаш најпознатиот водоводџија во светот, Марио, оди за 2048 марио. Користете ги вашите клучеви од тастатурата за да ги преместите плочките на Марио, комбинирајте го сличниот Марио за да станете поголеми, додека не стигнете до 2048 година.


Leave a Comment:

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.