2048 Марвел

Играј Игра
Носители на оценки
Резултати
Рестарт
Најдобро
Име
Резултати

Како да играш

Користете ги вашите Стрелките на тастатурата За да ги преместите плочките. Кога две плочки со ист број се допираат, тие Се спојуваат во една!

2048 игра доби огромна популарност уште од првото деби и денес играта има многу нови верзии, 2048 Marvel е една од нив. 2048 Марвел е новата верзија на популарната 2048 година; Ги има сите познати омилени ликови на Марвел во играта. 2048 Марвел добил аплауз од обожавателите на Марвел. 2048 Marvel игра има толку многу измислени херојски ликови на американскиот стрип од Marvel стрипови. Сакаш да бидеш дел од одредот на капетан Америка? Дали сте желни да ги видите вашите омилени измислени суперхерои? Ако да, и ти си обожавател на измислената серија на Марвел, верувај ми, оваа 2048 Марвел игра е крајна забава за тебе. Играта Marvel во 2048 година ја има истата игра стратегија како што игравте во 2048 година, ги спојува двете слични плочки на бродот и ги зголемува бројките додека не стигнете до 2048 година. Оваа игра сигурно ќе ја смири вашата душа со фрлање на плочките кои го имаат вашиот омилен суперхерој.


Leave a Comment:

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.