2048 Кученца

Играј Игра
Носители на оценки
Резултати
Рестарт
Најдобро
Име
Резултати

Како да играш

Користете ги вашите Стрелките на тастатурата За да ги преместите плочките. Кога две плочки со ист број се допираат, тие Се спојуваат во една!

Сакам кучиња, имам две прекрасни кученца и ги носам насекаде. 2048 Кученцата е најдобрата верзија на 2048 година со толку слатки кученца. Иако 2048 година е многу стратешка игра, кога ја играте верзијата на ова кученце, тоа ве тера да се чувствувате многу опуштено поради сликите на прекрасни кученца на плочки. Уживајте во возбудливата и најубава игра кученца 2048 со најубави и слатки кученца. Комбинирајте исти бројки или слични кученца и обидете се да стигнете до 2048 година.


Leave a Comment:

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.