2048 Доџ

Играј Игра
Носители на оценки
Резултати
Рестарт
Најдобро
Име
Резултати

Како да играш

Користете ги вашите Стрелките на тастатурата За да ги преместите плочките. Кога две плочки со ист број се допираат, тие Се спојуваат во една!

Дали сакаш кучиња? Веб игри, Memes и Comic sans? Што ако ги собереш сите овие фанови на едно место? Доколку вие сте заљубената личност во сето ова, имаме пријатно изненадување за вас кое доаѓа со исклучителна забава. Тоа е играта Doge 2048!! 2048 Doge е нова и најпопуларна верзија на познатата игра од 2048 година. Темата и структурата на 2048 Doge е сосема иста како 2048 година, која може да игра како веб-базирана. Ќе имате љубов на прв поглед кога ќе го видите прекрасниот дужд на плочките; може да изгледа збунувачки, но верувајте ми, сигурно ќе се забавувате. Сè што ви треба за да играте со стратегија и можете лесно да победите; овој Doge 2048 дефинитивно ќе ве разбуди со своите преслатки кучиња. Треба само да поминете на екранот на допир на паметниот телефон или да ги притиснете копчињата со стрелки на тастатурата на вашиот компјутер за да ги преместите Doges, напред и назад и лево и десно. Вашите крајни цели се да стигнете до 2048 година пред да останете без простор на бродот. Сè што ви е потребно за да ги комбинирате двете исти Doge, и тие ќе се спојат во нов Doge. Потоа повторно кога истиот дужд ќе се спои, тие прават нова плочка со различна слика на дуждот. Тоа продолжува додека не стигнете до 2048 Doge, и не победите, или сите празни плочки се наполнат, вие сте заглавени и изгубени. Како што напредувате, оваа игра Doge од 2048 година ќе поттикне со слатки слики од Doge, некои традиционални фрази. Тој е многу зависен и може да игра и како веб-базиран на лаптоп и на мобилен телефон. Понекогаш се прашувам на луѓето кои не го поседуваат кучето, бидејќи има огромни придобивки од поседувањето на кучето. Па, токму истото играње 2048 Doge ќе ви ја смири душата со својата неверојатна слика на кучињата. Кучињата отсекогаш се покажаа како наши најдобри пријатели и помагаа во квалитетот на нашиот живот. Тие ве одржуваат поактивни и поздрави. Најчесто поминуваме многу време пред лаптоп или прелистувајќи паметни телефони кои предизвикуваат главоболки и непријатност во очите, па ни треба нешто што нè прави среќни и опуштени. Па, што може да биде порелаксирачко од играње забавна игра со прекрасниот дуџ? Да, може да го опушти нашиот ум и ќе има многу позитивни добри ефекти врз нашето целокупно тело. Забавувајте се со оваа исклучително заразна и фантастична игра со толку многу неверојатни кучиња!


Leave a Comment:

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.