2048 Виножито

Играј Игра
Носители на оценки
Резултати
Рестарт
Најдобро
Име
Резултати

Како да играш

Користете ги вашите Стрелките на тастатурата За да ги преместите плочките. Кога две плочки со ист број се допираат, тие Се спојуваат во една!

Го сакаш ли шарениот виножито? Сакаш ли бои? Ако твојот одговор е да, имаме многу фантастична игра за тебе. Тоа е 2048 Rainbow!! 2048 виножито е виножито верзија на познатата 2048 година, која го презеде светот како најпривлечна и најзависна игра. Оваа верзија на виножито од 2048 година е достапна во својата најчиста форма со сите бои на виножитото. Се што ви треба за да ги протерате плочките во сите четири насоки. Ако се спојат две плочки со боја на смилувачот, станува двојно и се претвора во нова боја. Две '2's се комбинираат станува '4's, и две 4 плочки стануваат 8, и така натаму. Играта на виножито во 2048 година има многу забавни и прекрасни бои. Како што знаеме дека боите имаат голем ефект и можат да го свртат нашето расположение, затоа, кога ќе го видите виножитото, се инспирирате, радосно и се чувствувате толку посебно. 2048 виножито е многу стратешка игра која нуди одлична забава со своите фантастични бои на виножитото. Твојата крајна цел е да стигнеш до 2048 година што е можно побрзо пред да истечеш од просторот на игралиштето.


Leave a Comment:

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.