Суперздраве 2048

Играј Игра
Носители на оценки
Резултати
Рестарт
Најдобро
Име
Резултати

Како да играш

Користете ги вашите Стрелките на тастатурата За да ги преместите плочките. Кога две плочки со ист број се допираат, тие Се спојуваат во една!

Придружете се на сличните чевли на штиклите во 2048 година и добијте повисок број, играјте со стратегијата и ќе добиете 2048 година. 2048 Супер пета е совршена игра за жени, и девојки, кои сакаат да имаат најубави и скапи чевли на својата гардероба. Истражете ги прекрасните чевли за жени додека играте.


Leave a Comment:

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.