Еднорози 2048

Играј Игра
Носители на оценки
Резултати
Рестарт
Најдобро
Име
Резултати

Како да играш

Користете ги вашите Стрелките на тастатурата За да ги преместите плочките. Кога две плочки со ист број се допираат, тие Се спојуваат во една!

Кој не се вљубува во мистична и убава еднорог слика? 2048 Еднорози е шарена верзија од 2048 година која содржи фантастични еднорогови портрети. Ако сте до 2048 година што е можно побрзо и не сакате да го одвлечете вниманието од играта, тогаш оваа 2048 Unicorns верзија е најдобра за вас со огромна колекција на најубава еднорозна слика. Вашата крајна цел во оваа игра е спојување на две слични животни за да се добие еднорог плочки.


Leave a Comment:

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.