Божиќ 2048

Играј Игра
Носители на оценки
Резултати
Рестарт
Најдобро
Име
Резултати

Како да играш

Користете ги вашите Стрелките на тастатурата За да ги преместите плочките. Кога две плочки со ист број се допираат, тие Се спојуваат во една!

Божиќ е сезона на љубовта. Кој нема да ги сака снегот, божиќното дрво, забавите и убавото време со пријателите и семејството? Ако сакате да го стимулирате чувството за Божиќ, божиќната игра 2048 е најдобра што ве враќа назад во снежната сезона со неговите неверојатни превртувачки плочки. Плочките од оваа божиќна игра во 2048 година имаат Божиќни еленови, Дедо Мраз, Колачиња, Божиќно дрво и многу повеќе.


Leave a Comment:

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.