Армија 2048

Играј Игра
Носители на оценки
Резултати
Рестарт
Најдобро
Име
Резултати

Како да играш

Користете ги вашите Стрелките на тастатурата За да ги преместите плочките. Кога две плочки со ист број се допираат, тие Се спојуваат во една!

Придружете се на вистинското бојно поле како капетан на армија, изданието на армијата во 2048 година обезбедува фантастична сензација на армијата. Обидете се да постигнете највисоки армиски редови со спојување на слични броеви и зголемете ги бројките додека не стигнете до 2048 година.


Leave a Comment:

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.