2048 Одкажување

Играј Игра
Носители на оценки
Резултати
Рестарт
Најдобро
Име
Резултати

Како да играш

Користете ги вашите Стрелките на тастатурата За да ги преместите плочките. Кога две плочки со ист број се допираат, тие Се спојуваат во една!

2048 Ундо е напредната верзија на популарната игра 2048. 2048 Ундо е супер возбудена, забавна и многу зависна игра. Можете да играте и во мобилен телефон и во лаптоп. Забавувајте се со оваа фантастична и најнова верзија на играта 2048. 2048 Ундо е возбудливата стратешка игра; треба да ги совпаѓате плочките кои имаат слични броеви на бродот додека не стигнете до 2048 година за да победите или излезете од вселената и да ја изгубите играта. Тоа е многу зависна онлајн игра; Кога ќе почнете, ќе бидете закачени пред лаптоп или мобилен екран.


Leave a Comment:

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.