2048 Меми

Играј Игра
Носители на оценки
Резултати
Рестарт
Најдобро
Име
Резултати

Како да играш

Користете ги вашите Стрелките на тастатурата За да ги преместите плочките. Кога две плочки со ист број се допираат, тие Се спојуваат во една!

Сигурен сум дека сеуште го сакаш познатиот Леонардо Дикаприо Cheers Meme кој го зеде. Дали го пропушти минатогодишниот супер кул мем? Не се грижи; Сеуште имаш шанса да се забавуваш со овие фантастични колекции на меми. Се што ти треба за да ја играш играта 2048 мем. 2048 Memes е новата верзија на 2048 со колекција на вашите сите времиња омилени мем карактери. 2048 Меме е многу стратешка игра која исто така ви нуди многу забава со своите неверојатни меми. Играјте ја играта, комбинирајте ги сличните плочки на бродот и кажете му на вашиот пријател колку брзо ќе ја постигнете 2048 година.


Leave a Comment:

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.