2048 Мекдоналдс

Играј Игра
Носители на оценки
Резултати
Рестарт
Најдобро
Име
Резултати

Како да играш

Користете ги вашите Стрелките на тастатурата За да ги преместите плочките. Кога две плочки со ист број се допираат, тие Се спојуваат во една!

Без разлика дали е време за ручек, вечера или сезона на одмор, 2048 Мекдоналд секогаш ќе ви служи со вкусна храна; Играта 2048 Мекдоналд има толку многу оброци на својата табла што ќе ве направи повеќе храна. Хак на оваа игра е, да се совпаѓаат со два идентични броеви или слични бургери и да го зголемат вашиот број додека не стигнете до 2048 година.


Leave a Comment:

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.