2048 Ламборџини

Играј Игра
Носители на оценки
Резултати
Рестарт
Најдобро
Име
Резултати

Како да играш

Користете ги вашите Стрелките на тастатурата За да ги преместите плочките. Кога две плочки со ист број се допираат, тие Се спојуваат во една!

Кога станува збор за високи перформанси и стилски автомобили, Lamborghini секогаш доаѓа на врвот. Ајде да уживаме во ржењето на Ламборџини со играта Ламборџини 2048. Lamborghini верзијата од 2048 година содржи светски врвни класи Ламборџини. Сликата се менува со добивање на поголем број, спојување на сличен број и брзање за да се достигне 2048 во вашиот Lamborghini.


Leave a Comment:

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.