2048 Крофни

Играј Игра
Носители на оценки
Резултати
Рестарт
Најдобро
Име
Резултати

Како да играш

Користете ги вашите Стрелките на тастатурата За да ги преместите плочките. Кога две плочки со ист број се допираат, тие Се спојуваат во една!

Ајде да ги изедеме овие шарени крофни со карамел, чоколаден млечен сос, и екстра фудџ. 2048 крофни игра ќе ве однесе во мистериозниот свет на Donuts !!
Плочките на оваа игра имаат толку многу неверојатни крофни; Овие разнобојни и слатки крофни ви дозволуваат да уживате во оваа игра со крофни од 2048 година.
Ако сте личност која сака слатки и свежи крофни, 2048 крофни се најдобрата игра за вас.Leave a Comment:

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.