2048 Дизни

Играј Игра
Носители на оценки
Резултати
Рестарт
Најдобро
Име
Резултати

Како да играш

Користете ги вашите Стрелките на тастатурата За да ги преместите плочките. Кога две плочки со ист број се допираат, тие Се спојуваат во една!

Дизни е најубавото и магично место на светот; Без разлика на која возраст припаѓаш, ќе се заљубиш во Дизни на почетокот кога ќе видиш. Но децата се оние кои многу се забавуваат откако ќе го видат Мики, прекрасни паркови и живописни места. Тоа е единствената платформа каде што ќе го истражувате вашиот омилен Дизни лик додека ја играте дизни играта 2048.


Leave a Comment:

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.