2048 Автомобили

Играј Игра
Носители на оценки
Резултати
Рестарт
Најдобро
Име
Резултати

Како да играш

Користете ги вашите Стрелките на тастатурата За да ги преместите плочките. Кога две плочки со ист број се допираат, тие Се спојуваат во една!

2048 Автомобили игра има огромна колекција на неверојатни автомобили, обидете се да се комбинираат слични броеви или автомобили да се двојно бројот на вашата плочки и да достигне до 2048. Ќе бидете сведоци на некои од најдобрите автомобили во оваа верзија од 2048 година. Автомобилската верзија од 2048 година има многу признанија од децата; Обожаваат да се закачаат пред мобилниот или лаптопот и да ги гледаат своите автомобили од соништата.


Leave a Comment:

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.