Пица 2048

Играј Игра
Носители на оценки
Резултати
Рестарт
Најдобро
Име
Резултати

Како да играш

Користете ги вашите Стрелките на тастатурата За да ги преместите плочките. Кога две плочки со ист број се допираат, тие Се спојуваат во една!

Пицата го смета универзалниот љубовен јазик; Тоа е повеќе од само храна. Ја сакам Пица, новата пица игра 2048 дозволи ти да уживаш во крцкава и свежа Пица додека ја играш оваа игра. Што друго е повозбудливо од пловењето на плочките пица со пеперони и сирење на него? Играта започнува со еден дел пица, содржи 2 броеви на неа, треба да се споите со уште една слична плочки за да добиете сума од овие две плочки, која е 4 и така натаму. Движете ги клучевите од стрелките на вашата тастатура за да ги префрлите овие вкусни Плочки за пица да го превртат и да се спојат со друга плочки за да добијат поголем број и да се обидат да стигнат до 2048 година.


Leave a Comment:

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.