Коњ 2048

Играј Игра
Носители на оценки
Резултати
Рестарт
Најдобро
Име
Резултати

Како да играш

Користете ги вашите Стрелките на тастатурата За да ги преместите плочките. Кога две плочки со ист број се допираат, тие Се спојуваат во една!

Добредојдовте во кралството на коњи, 2048 игра ви обезбеди конечна забава и возбуда. Тоа е коњската верзија на познатиот натпревар од 2048 година; Треба да бидеш многу паметен за да стигнеш до 2048 година. Комбинирајте ги слични броеви или исти коњи од плочките на таблата и обидете се да стигнете до 2048 година пред да истрчате од плочките.


Leave a Comment:

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.