2048 Фортнит

Играј Игра
Носители на оценки
Резултати
Рестарт
Најдобро
Име
Резултати

Како да играш

Користете ги вашите Стрелките на тастатурата За да ги преместите плочките. Кога две плочки со ист број се допираат, тие Се спојуваат во една!

Сакаш игри за преживување? 2048 Fortnite е најдобрата онлајн игра која ви дозволува да учествувате во натпреварот за преживување во реално време со достигнување 2048 пред слободната соба на бродот исполнета со броеви.


Leave a Comment:

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.